Pentru a va oferi servicii mai bune, Lutek.ro utilizeaza fisiere cookies. Navigarea pe acest site presupune acordul asupra folosirii cookie-urilor. >>> Detalii <<<

Livrare si Retur

Livrare

 • Livram numai pe teritoriul Romaniei , cu ajutorul companiilor cu profil de curierat rapid.
 • Prin acest serviciu, produsele comandate vor fi livrate la orice adresa dorita de client ( in reteaua companiei de curierat ) , cu o durata a expedierii de :
 • 1 - 2 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii ( in functie de disponibilitatea produsului,de perioada din an (black friday ) conditii meteo extreme,stare de urgenta ).Inaite de ambalare si livrare toate produsele sunt probate (functional),apoi dezinfectate cu  Alcol Sanitar ,si ambalate,etichetate.

ATENTIE ! Pentru locatiile care nu fac parte din reteaua companiei de curierat se percepe taxa suplimentarara ( 1RON+TVA/km suplimentar )
Click
AICI pentru a verifica daca aveti sau nu km suplimentari.

 • Exceptie fac comenzile din weekend, care vor fi livrate incepand cu urmatoarea zi de lucru
 • Poti sa ne soliciti livrarea si in alta zi, doar mentionand acest lucru.
 • Compania care se ocupa de expeditii pentru SC Luval Cons SRL este FanCurierCargus Curier, DPD Curier numita in continuare partener.
 • Costul transportului este de 28 RON (TVA inclus)in reteaua Cargus Curier si 30Ron in reteaua Fan Curier, pentru coletele mici pana in 3kg.
 • Pentru colete voluminoase sau mai grele,sau care necesia ambalare speciala ,(super - fragile ,vitrine sticla etc,),colet cu asigurare valori, costul transportului va fi calculat de catre unul din reprezentantii nostri.
 • PRELUARE Colet de la  agentul curier
 • Coletele care contin obiecte FRAGILE sunt etichetate cu benzi avertizare FRAGIL culoare rosie, clentul la primirea coletului de la curier este rugat sa observe daca ambalajul prazinta deteriorari,lovituri,indoiri etc,dac se aude ceva curgand prin colet(Zgomot de cioburi),in aceste situatii ,se procedeaza la intocmirea unui proces verbal impreuna cu agentul curier.  [ toti agenti curier trebui sa aiba la ei un formular de proces vrbal cu antetul firmei, ] Daca agentul refuza acest lucru nu pimiti coletul ,contactati vanzatorul.Constatarea defectelor mecanice datorate transportului dupa ce a plect curierul de la destinatar,nu mai pot fi imputate curierului,desi teansportul este asigurat.
 • La orice colet curierul elibereaza un bon fiscal sau o chitanta,de incasare a rambursului, care atesta faptul ca a predat coletul sau plicul in bune conditii..

 

Retur

 • Ne dorim sa fiti pe deplin multumit de produsele cumparate de la noi.
 • Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna fara un motiv anume, doar in conditiile in care aceste produse au ambalajul original intact si nu sunt deteriorate, in termen de 14 zile,exceptie fac produsele de igiena intima:(aparate auditive,masini de tuns ,periute de dinti electrice,tigari electronice,aparete de masaj corporal)
 • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului
 • In cazul acesta produsul returnat poate fi inlocuit cu un alt produs sau se va restitui suma platita initial intr-un cont bancar specificat in scris de catre consumator.

Costurile returnarii vor fi suportate integral de catre client. Clientul poate alege orice firma de curierat doreste,dar sa se asigure ca produsul ajunge intact la destinatar. NU se vor inlocui produsele sparte crapate ciobite,sau trasnite supavoltate ,cu acumulatori unflati,explodati etc.  
Nu trimiteti produsul  returnat  cu plata RAMBURS , a contravalori lui,
,Nu trimiteti produse returnate sau  la garantiie cu pata taxelor de curierat la destinatar.

Dupa receptionarea produsului, daca totul este ok ,se restituie contravaloare lui in contul indicat de d-voasta ,in termen de 14 zile,lucratoare

Pentru pesoanele juridice, va rugam sa ne specificati urmatoarele date:
- datele de identificare ale societatii: nume, CUI, banca unde are deschis un cont bancar
- persoana de contact: nume, numar de telefon